جشنواره غذای دانشجویی پردیس شهید بنت الهدی صدر گیلان
ساعت 14 روز شنبه مورخ 13/2/93 جشنواره غذا با حضور اساتید ، کارکنان ودانشجویان در پردیس شهید بنت الهدی صدر برگزار گردید .
سرکار خان خوشبین رئیس پردیس هدف از جشنواره را چنین تشریح نمود : یکی از اهداف این جشنواره آشنایی با غذاهای محلی استان وعذای سالم است همچنین ایشان تاکید کردند: ما دوست داریم در پردیس علاوه بر پرورش معلمان خوب برای جامعه ، مادران خوب برای فرزندان را نیزتحویل جامعه دهیم مادرانی که غذا را با عشق ، آگاهی وبا علم برای خانواده درست کنند وبدانند چه غذایی سالم است وچه غذایی برای بدن مفید است
در این جشنواره از کارشناس آشپزی صدا وسیما ی استان گیلان خان نجاتی نیز به عنوان داور دعوت شد ایشان نیز علاوه بربر بین فواید جشنواره های غذای های محلی آشنایی ا فرهنگی استان عنوان کردند: هر غذایی که تهیه می شود با هرنوع موادی برای بدن مفید نیست ما بایستی یاد بگیریم که غذا ها را تازه وسالم استفاده کنیم از فریز نمودن غذا ها به شدت دوری نمودهچون این عمل تمام ویتامین واملاح مفید مواد را از بین خواهد برد ما باید بدانیم هر ماده با چه نوع ویژگی باید پخت شود تا علاوه بر حفظ املاح وویتامین های موجود برای بدن مفید بوده واز همه مهم تر مزه آن است که بایستی مورد قبول اعضای خانواده قرار گیردو
در پایان پس از داوری نفرات برتر به ترتیب آرزو حاج زاده (نفر اول) رقیه زحمت کش (نفر دوم ) سیده مائده مجددی(نفر سوم )انتخاب ومورد تقدیر قرار گرفتند.